Blog

Vianoce z krabičky

15. 11. 2021, 7:58

Darovacia akcia po celom Slovensku začína. Packeta bude aj tento rok posielať radosť, a to rovno v krabičke!

Prichádza čas Vianoc, čas pokoja a radosti, ktoré väčšina z nás prežije v kruhu tých najbližších. Nie každý z nás má však príležitosť zažiť tieto chvíle rovnakým spôsobom. Pre deti, ktoré nemá kto obdarovať alebo pre deti z rodín v núdzi majú sviatky aj trpkú príchuť. Túto nemilú skutočnosť si v Packete uvedomujeme, preto sme sa rozhodli pomôcť tým, ktorých hlavným poslaním je pomáhať ďalej. Opäť sme spojili sily s neziskovou organizáciou Robme radosť n.o. a zapojili sa do ich projektu Vianoce z krabičky. Packeta tak bude aj tento rok posielať radosť v krabičke, aby si čo najviac detí našlo pod stromčekom darček a aby vedeli, že je tu niekto, kto na nich myslí.

O čo vlastne ide?

Cieľ projektu

Cieľom projektu Vianoce z krabičky je obdarovanie detí z detských domovov, azylových centier alebo sociálne slabších rodín prostredníctvom darčekov od ľudí – teda nás všetkých.

Komu a čo môžete darovať?

Vašim vianočným balíkom môžete obdarovať deti a mládež vo veku od 0 do 25 rokov. Darčekom sa rovnako potešia dievčatá, ako aj chlapci.

“Naše deti” sú vďačné za akýkoľvek darček pod stromček. Avšak medzi najvhodnejšie darčeky patria hračky, knihy, kozmetika, elektronika, písacie potreby ale aj sladkosti. Keďže je darček tajomstvom Štedrého dňa, ktorého obsah nepoznáme, darček budete posielať s ohľadom na jedno veľmi špeciálne dieťa, ktoré si vyberiete. Vďaka vašej ochote dávať, tieto deti a mladý ľudia čoskoro zistia, že priania sa naozaj môžu splniť, dokonca aj v tých najťažších časoch.

Do kedy je možné odosielať balíčky?

Vaše balíčky môžete odosielať od 15. novembra 2021. Aby sme ich stihli doručiť včas, je potrebné balíčky odoslať cez Packetu najneskôr do 5.12.2021 na ktoromkoľvek z našich 1 400 výdajných a podacích miest.

Ako to funguje?

1. Vyberte si centrum, kam chcete poslať balíček

Vyberte si jedno z 9 centier z tabuľky nižšie, v ktorom chcete obdarovať vami zvolené dieťa.

2. Vyberte si dieťa,
ktoré obdarujete

Po kliknutí na tlačidlo konkrétneho centra v dole uvedenom zozname, je potrebné si ešte vybrať dieťa, ktoré chcete obdarovať a následne potvrdiť rezerváciu darčeku – tento krok je veľmi dôležitý.

3. Pripravte a označte balíček

Balíček zabaľte najlepšie do baliaceho papiera a označte ho údajom, na základe ktorého ste si vybrali dieťa, ktoré idete obdarovať – tzn. vek a pohlavie dieťaťa.

4. Odošlite balíček
ZADARMO

Na odoslanie baIíčka si stačí iba stiahnuť našu aplikáciu Packeta. Inštrukcie ako postupovať v aplikácii a ako odoslať balíček nájdete dole na tejto stránke alebo v podrobnom manuáli.

Ako odoslať zásielku zadarmo?

Cez Packetu to máte ZADARMO

Láskavosť musí plynúť od prvého okamihu aj u nás. Preto sme sa rozhodli, že každý z Vás, kto sa rozhodne obdarovať deti môže svoj darček odoslať cez Packetu úplne zadarmo.

Odosielajte cez mobilnú aplikáciu Packeta.

Postup:

  1. Zásielku bezpečne zabaľte, aby nedošlo k poškodeniu – odporúčame vyplniť voľný priestor v balíčku materiálom, ktorý zabezpečí aby bol jeho obsah odolný pri manipulácii.
  2. Stiahnite si mobilnú aplikácii Packeta, ktorá je dostupná na Google Play (Android) alebo AppStore (iOS).
  3. Odošlite zásielku cez mobilnú aplikáciu. Po stiahnutí vyplňte údaje, kliknite na tlačidlo Vrátiť zásielku a zadajte jeden z uvedených Vratkových kódov – kódy pre bezplatné odosielanie do jednotlivých centier.
  4. Je potrebné zadať Vratkový kód prislúchajúci danému centru, ktorý ste zvolili pri výbere dieťaťa. Vratkový kód pre dané centrum nájdete po kliknutí na tlačidlo v zozname centier vyššie.
  5. Zabalenú zásielku doneste na jedno z viac ako 1 400 výdajných a podacích miest Packete, ktoré Vám najviac vyhovuje. Ich zoznam nájdete tu.

Ďakujeme za dobrý skutok. Vaša zásielka šťastne dorazí do Vami zvoleného centra, aby spravila krajšie Vianoce a priniesla radosť a nádej do nejedného srdiečka.

 


Zdieľať:

Rubriky