Blog

Revízia cenníkov

1. 7. 2020, 11:08

Jún sme zasvätili „inventúre“ ako váhových kategórií zásielok, kde doteraz boli nastavené váhové limity u rôznych dopravcov odlišne, tak tiež kategóriu poistenia, kde mali rôzni dopravcovi odlíšené ceny. Pokiaľ s nami posielate zásielky do zahraničia, asi ste sa s týmito prípadmi stretli. Preto sme zapracovali na zjednotení parametrov, aby boli čo najviac konzistentné a odosielanie tovaru cez Zásielkovňu bolo zase o niečo jednoduchšie.

Zjednotenie váhových parametrov

Váhová škála bude od 1. 7. 2020 nastavená na 1, 2, 5 a 10 Kg. Do týchto kategórií teda budú vaše zásielky spadať, každá z nich má potom iné cenové podmienky. V cenníku sme okrem iného tiež aktualizovali a zjednotili názvy dopravcov tak, aby zodpovedali klientskej sekcii.

Skvelá správa: U zahraničných prepravcov, kde je doprava oproti iným výrazne drahšie (napr. Francúzske Colissimo), sme urobili výnimku a na základné váhové škále (1, 2, 5 a 10 kg) nechávame aj škálu nižšiu, teda 0,25, 0, 5 a 0,75 kg, aby pre vaše klientov nebolo zasielanie toľko nákladné.

Dobré vedieť: Ak odosielate zásielky cez dopravcu, ktorého váhový limit je nastavený na 20 kg, budeme to rešpektovať a 30kg zásielku odošleme za cenu, ktorá má dopravca stanovenú za 20kg zásielku.

Zjednotenie poisťovacích limitov
Hodnoty poistenia sa pri každom dopravcovi výrazne líšia, a tak nie je možné byť 100% konzistentný, bez toho, aby to malo negatívny dopad na klientov. Napriek tomu sme sa pokúsili zjednotiť poisťovací limity, ako to len šlo. Ak posielate do zahraničia, opäť to má svoje výhody:

  • ak dopravca ponúka lepšiu poistenia za rovnakú cenu, pôvodnú hodnotu sme nahradili tou výhodnejšie
  • kde to bolo pre klientov výhodnejšie, sme pridali väčšiu škálu poistenie
  • u niektorých dopravcov sme klientom umožnili poistiť zásielku na vyššiu cenu

 

Chceme vás uistiť, že sme sa snažili maximálne zachovať ceny – k zdraženiu došlo z dôvodu zjednocovania len u minima dopravcov. Pozrite sa na kompletný cenník, kde sú už aktualizované sadzby, ceny služieb a všetky parametre, vrátane zjednotených názvov dopravcov.

Na záver pre vás máme ešte parádny novinku!

Vďaka revízii cenníkov a parametrov si teraz v klientskej sekcii budete môcť exportovať svoj cenník, kde nájdete všetky informácie, sadzby aj kategórie. Navyše si môžete sami zvoliť, aké konkrétne informácie a čísla chcete v cenníku mať. Budete tak mať ešte väčší prehľad o cenách služieb.


Zdieľať:

Rubriky