Blog

Užitočné novinky vo widgete výdajných miest

30. 5. 2023, 12:30

Milí e-shopari, zaznamenali ste novinky a redizajn v našom widgete – v online mape pre výber výdajných miest? Naše služby sa snažíme neustále vylepšovať a zároveň vám ako našim parťákom prinášať nové možnosti a moderné vychytávky. Poďte sa pozrieť, čo je vo widgete nové a ako sme niektoré funkcionality „vytunili“.

Nový widget dostupný pre všetky e-shopy

Aktualizovaný dizaj widgetu s nadupanými funkciami a UX vylepšeniami je spustený pre všetkých našich klientov využívajúcich widget Packety.

Čo je nové vo widgete?

Filtrovanie výdajných miest podľa otváracích hodín

Vylepšili sme  filter, aby si vaši zákazníci mohli vyhľadať výdajné miesto podľa dňa a presného času, kedy si chcú zásielku vyzdvihnúť. Ľahko si tak môžu vybrať pobočku, ktorá je otvorená aj večer, cez víkend alebo počas ich obedňajšej prestávky.

Intuitívny výber podľa kapacity výdajného miesta

Pri každom výdajnom mieste sa teraz zobrazí informácia o jeho kapacite. Zákazník tak už pri objednávaní tovaru vie odhadnúť, či bude mať jeho obľúbené výdajné miesto dostatok priestoru na uloženie jeho zásielky.

  • Zelená gulička je jasným signálom toho, že výdajné miesto je voľné.
  • Oranžová gulička informuje, že kapacita vybranej prevádzky bude pravdepodobne čoskoro naplnená a zákazník si môže zásielku z vášho e- shopu presmerovať inam.
  • Červená gulička označuje výdajné miesto, ktoré momentálne nie je možné zvoliť na doručenie zásielky.

Fotogaléria v detaile výdajného miesta

Častou spätnou väzbou od zákazníkov bolo, že fotografie v galérii výdajného miesta sú príliš malé a zle viditeľné a nebolo z nich možné zistiť, kde sa presne výdajné miesto nachádza. Teraz je možné fotografiu výdajného miesta zväčšiť na celú šírku monitora alebo displeja a zákazníci sa môžu lepšie orientovať.

Myslíme na ekologickosť dopravy

Naše Z-BOXy –⁠ samoobslužné výdajné miesta –⁠ sú eko. Z-BOXy nemajú displej a tlačidlá, takže nevyžadujú pripojenie elektrickej siete. Prevažná väčšina z nich je vybavená solárnymi panelmi, ktoré sú umiestnené na hornej časti boxu. A pretože sme hrdí na ekologickosť našich Z-BOXov a zároveň chceme motivovať ľudí, aby si vybrali ten najekologickejší spôsob dopravy, pridali sme do  redizajnovej verzii widgetu ku všetkým Z-BOXom označenie „eko“ lístočka.

Ešte nemáte náš widget? Poďme to napraviť

Ak na prepravu objednávok z vášho e-shopu využívate služby Packety, náš widget v košíku vášho e-shopu jednoducho musíte mať 😊. Vaši zákazníci môžu využívať všetky jeho funkcie a vybrať si výdajné miesto presne podľa ich predstáv – a to určite posunie ich zážitok z nakupovania vo vašom e-shope na vyšší level!

3 dôvody, prečo mať implementovaný náš widget:

1. Vždy aktuálne dáta

Ak použijete náš widget, môžete si byť istí, že budete mať vždy aktuálne údaje o otváracích hodinách, sviatkoch, ako aj o kapacite našich Z-BOXov a kamenných výdajných miestach. A to znamená spokojných zákazníkov, ktorí si vždy vyberú výdajné miesto, ktoré je v danom čase aj kapacitne dostupné.

2. UX, ktoré zákazníkov baví

Jednoduché filtrovanie, ukladanie obľúbených prevádzok, zobrazovanie detailov výdajných miest vrátane fotografií Náš widget ide ruka v ruke s požiadavkami zákazníkov a používatelia sú na jeho vzhľad a funkcie zvyknutí z tisícov e-shopov. Používanie vyhľadávača priamo od Packety je tak pre nich intuitívne a nakupovanie v e-shope je rýchlejšie a príjemnejšie.

3. Funkcie, ktoré idú s dobou

Do vývoja a testovania funkcií widgetu investujem veľa času a zdrojov a všetko ladíme na základe spätnej väzby od zákazníkov a e-shopov. Vychytávky vo widgete šetria zákazníkom čas, skvalitňujú proces doručenia zásielok a uľahčujú ľuďom život, čo je jedným z hlavných poslaní Packety.

Vedeli ste, že máme aj...


Zdieľať:

Rubriky