Blog

Prvé Drive-In výdajné miesta na Slovensku

7. 9. 2022, 9:41

Najnovšie si môžete svoje zásielky vyzdvihnúť z pohodlia svojho auta! V Bratislave a Trenčíne sme otvorili prvé Drive-In výdajné miesta na Slovensku. Stačí auto iba pristaviť a zásielku si pri okienku vyzdvihnúť. Milujeme jednoduché riešenia.

Rýchlosť a časová efektivita je jedným zo znakov doby, v ktorej žijeme. Aby sme vám uľahčili a urýchlili vyzdvihnutie ako aj podaj zásielok, rozhodli sme sa prísť s novinkou: Drive-In výdajné miesta. Už žiadne hľadanie parkovacieho miesta alebo nutnosť vstúpiť do prevádzky. Naši zákazníci v Bratislave a v Trenčíne si svoje zásielky môžu už  vyzdvihovať bez toho, aby vôbec vystúpili z ich automobilu.

Model Drive-In je na Slovenku dobre známy z odvetvia fast food-u, či pri vyzdvihovaní tovaru z niektorých veľkých e-shopov. Pri prvých Drive-In výdajných miestach sa Packeta rozhodla spolupracovať s Flowers Drive by Laskykvet, ktorá aktuálne má na Slovensku 4 prevádzky v Bratislave a jednu v Trenčíne.

Ako to funguje?

Princíp Drive-In výdajných miest Packety je veľmi jednoduchý. Celý proces prebieha podobne ako pri vyzdvihovaní zásielok z bežných výdajných miest.

  1. Pri objednávaní tovaru z e-shopu si pri doprave zvoľte doručenie na výdajné miesto a vyberte jedno z drive-in výdajných miest.
  2. Počkajte na SMS, email alebo notifikáciu v aplikácii, že si svoju zásielku môžete na výdajnom mieste vyzdvihnúť.
  3. Po príjazde na Drive-In výdajné miesto nadiktuje obsluhe heslo k zásielke. Zásielku s dobierkou je možné uhradiť ešte pred jej vyzdvihnutím v e-shope, alebo v aplikácii Packeta, či ju zaplatiť priamo na mieste.
  4. A je to! Môžete sa tešiť zo svojej zásielky.

Rovnaký proces nastáva aj pri podaji zásielky. Zásielku online podáte cez aplikáciu Packeta a následne ju fyzicky odovzdáte pracovníkovi Drive-In, ktorému nahlásite heslo. Tlač žiadnych štítkov nie je potrebná a platba prebieha prostredníctvom aplikácie.


Zdieľať:

Rubriky