Blog

Predávajte s nástrojom Xemel na Kaufland Marketplace

18. 10. 2023, 14:14

Máte e-shop a chceli by ste rozšíriť okruh svojich zákazníkov? Predaj na online trhovisku Kaufland Global Marketplace vám na to ponúka ideálny priestor! Ako postupovať? Naša dcérska spoločnosť Trayto a nástroj Xemel vám pomôžu s integráciou na trhovisko. Tovar vašim zákazníkom následne doručí Packeta – ako na výdajné miesta a do Z-BOXov, tak aj kuriérom priamo adresu.

Kaufland nedávno rozšíril svoje služby v Slovenskej republike o globálne trhovisko – online marketplace kaufland.sk, kde si slovenskí zákazníci môžu kúpiť tisíce rôznorodých produktov od rôznych predajcov. Spustením online trhoviska Kaufland sa lokálnym obchodníkom otvoril nový predajný kanál a to nielen pre slovenských, ale aj českých a nemeckých zákazníkov.

Kaufland Global Marketplace je jedným z kľúčových hráčov v oblasti e-commerce. Ide o medzinárodnú platformu, ktorá spája milióny zákazníkov a tisíce e-shopov na troch európskych trhoch: slovenskom, českom a nemeckom.

Prečo predávať na Kaufland Global Marketplace?

✔ Kaufland je dôveryhodná značka postavená na širokej sieti kamenných predajní.

✔ Mesačne oslovíte milióny zákazníkov.

✔ Príležitosť na rýchlu medzinárodnú expanziu.

O doručenie sa postaráme my – stačí si nastaviť Packetu ako spôsob dopravy.

Transparentné podmienky spolupráce – žiadne skryté náklady, žiadne zmluvné obdobia. Platíte mesačný paušál a dohodnuté provízie z realizovaného predaja.

✔ Osobná podpora pre predajcov a zákaznícky servis, s ktorou sa dohovoríte v slovenskom, českom a ďalších jazykoch.

Automatický preklad informácií o vašich produktoch bez dodatočných nákladov.

Jednoduché napojenie a zaradenie produktov do ponuky Kauflandu prostredníctvom platformy na správu feedov Xemel.

Vedeli ste, že...

V susednom Nemecku je Kaufland Marketplace jedným z najrýchlejšie rastúcich trhovísk. Inzeruje na ňom viac ako 7 000 predajcov s viac ako 5 000 kategóriami. Mesačne ho navštívi 32 miliónov zákazníkov.

Zdroj: https://www.onlinehaendler-news.de/online-handel/marktplaetze/136171-kaufland-global-marketplace-europa-start

Ako začať používať Kaufland Global Marketplace rýchlo a jednoducho:

  1. Zaregistrujte sa na portáli Kaufland Global Marketplace.
  2. Nahrajte tam svoj tovar: nástroj Xemel vám uľahčí napojenie a zalistovanie vašich produktov.
  3. Ako spôsob dopravy zvoľte Packetu (doručenie možné na výdajné miesta, do samoobslužných Z-BOXov, aj kuriérom priamo na adresu).
  4. Teraz už len začnite predávať a tešte sa na nových zákazníkov!
ŠPECIÁLNA AKCIA PRE NAŠICH PARTNEROV

Neváhajte a zaregistrujte sa ešte dnes! Použite promo kód XMASPacketa a získajte 3 MESIACE ZADARMO. Bez nutnosti platiť základný poplatok na všetkých Kaufland online trhoviskách. A navyše získate ZĽAVU 50 € na reklamy sponzorovaných produktov. *

Prečo je produktové napojenie dôležité?

Vďaka správnemu zalistovaniu tovaru, si tovar nájde tých správnych kupcov. Preto je potrebné nahrať svoje produkty do Kaufland Global Marketplace tak, aby boli správne uvedené v katalógu. To je možné vykonať:

  • manuálne (neodporúčame)
  • prostredníctvom rozhrania API
  • alebo prostredníctvom automaticky aktualizovaných feedov CSV, ktoré ponúka nástroj Xemel.
20% zľava na Xemel pre partnerov Packety!

Využite teraz 20% zľavu na prvé 3 mesiace na nástroj Xemel! Akciový kód PACKETAzlava20 platí pre novo pridané e-shopy do 30. 11. 2023. Navyše je prvých 14 dní na vyskúšanie úplne zadarmo.

Požiadavky na kanály CSV:
Produktový feed

Obsahuje všetky všeobecné informácie o produktoch, ako je názov a opis produktu, obrázky a pod. Ak chcete na stránke Kauflandu ponúkať produkty, ktoré Kaufland vo svojom katalógu ešte nemá, budete potrebovať produktový feed.

Ponukový feed

Ak ponúkate tovar, ktorý už vaša konkurencia na online trhovisku Kaufland inzeruje, postačí vám Ponukový feed a vaše produkty budú uvedené na existujúcich produktových kartách.​ Tento feed obsahuje informácie o vašich individuálnych ponukách produktov (vaša cena, dostupnosť, skladové zásoby, dátum dodania atď.). Pre každý produkt je potrebné zaslať EAN kód.

Xemel: Kľúč k úspechu na Kaufland Global Marketplace

Xemel je platforma vytvorená špeciálne pre e-shopy. Umožňuje prepojenie produktov s online trhoviskami, porovnávačmi, katalógmi produktov, sociálnymi sieťami a ďalšími predajnými platformami pomocou produktových feedov. Feedy v Xemel si môžete jednoducho a na pár klikov pripraviť pre konkrétne predajné kanály úplne sami – nepotrebujete k tomu programátora.

✔ Jednoduchý listing produktov

Xemel zjednodušuje proces napojenia produktov na Kaufland Global Marketplace a ďalšie predajné kanály. Vďaka kvalitným kanálom bude zalistovanie vašich produktov bezproblémové.

✔ Automatická synchronizácia dát

Vďaka automatickej synchronizácii dát bete mať o vašich produktoch v Kaufland Global Marketplace vždy aktuálne informácie. Zmeny cien, dostupnosť alebo popisy produktov sa vo feedoch automaticky každých 45 minút aktualizujú. Synchronizácia dát môže prebiehať aj častejšie v závislosti od potrieb vášho e-shopu.

✔ Úspora času a peňazí

Xemel automatizuje manuálnu prácu pomocou viac ako 40 editačných akcií. Svoje Kaufland feedy vyladíte k dokonalosti jednoducho a zvládnete to sami, bez programátora. Ušetríte tým čas aj peniaze a získate slobodu pri úprave svojich feedov kedykoľvek potrebujete, 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Postup pre Kaufland CSV feedy v Xemeli:

  1. Zaregistrujte sa na portáli Xemel (pri registrácii použite náš zľavový kód PACKETAzlava20) a pridajte si do účtu URL adresu vášho e-shopu.
  2. Xemel bude potrebovať vstupný zdroj produktových dát na vytvorenie Kaufland feedov. Môžete použiť napríklad svoj feed z Google Shopping, feed z Heureky alebo niektorý z ďalších podporovaných typov feedov.
  3. Ako výstupný typ feedu nastavte Kaufland – ponukový alebo Kaufland – produktový. A máte hotovo! Xemel automaticky vytvorí feed v štruktúre a formáte, ktorý Kaufland vyžaduje.
  4. Potom môžete feed Kauflandu v Xemeli editovať podľa potreby – nastaviť prepravné skupiny, kategórie, povinné parametre, prepočet cien, minimálnu hodnotu produktu atď.
  5. URL adresa Kaufland feedu nahráte na marketplace. Informácie vo feede sa budú aktualizovať pravidelne každých 45 minút. Akékoľvek dodatočné úpravy informácií o produktoch môžete v Xemeli pohodlne vykonať.

Kombinácia doručovacích služieb Packety a Xemelu vytvára synergiu, ktorá vám uľahčí predaj na Kaufland Global Marketplace. Svoj katalóg produktov ľahko prepojíte s platformou Kaufland a zaistíte si rýchle a spoľahlivé doručenie objednávok svojim zákazníkom.

Vaša Packeta

Nezabudnite si prečítať tiež...

* Platí pre všetky nové registrácie do 30.11.2023. Zľava na reklamy na sponzorované produkty (SPA) je okamžitá zľava na službu SPA v prvom predajnom mesiaci, ktorá sa okamžite odpočíta z fakturovanej sumy v prípade využitia služieb SPA pre Kaufland.sk. Ak sa zľava nevyužije vôbec alebo v plnej výške, jej plná alebo zostávajúca čiastka na konci mesiaca vyprší.

Zdieľať:

Rubriky