Blog

Posielajte zásielky so službou Medzi nami

6. 12. 2021, 10:22

Medzi nami je jednoduchý a rýchly spôsob odosielania zásielok pomocou mobilnej aplikácie Packeta a to komukoľvek. Každý kto vyskúšal tento spôsob odosielania dokáže oceniť benefity, ktoré služba poskytuje. Jednoznačne k nim patria dostupnosť, flexibilita, rýchlosť, kvalita a skvelé ceny. Tento spôsob odosielanie dáva navyše ľudom aj slobodu. Záleží len na vás, kedy a kde vám najviac vyhovuje zásielku podať a kde ju príjemca preberie. Samotné podanie zásielky na akomkoľvek podacom mieste je už potom veľmi rýchle. Na podacom mieste len oznámite heslo z aplikácie a odovzdáte zásielku. Máme pre vás takmer 1 400 podacích miest vo vašej blízkosti a cenu za prvú odoslanú zásielku len 0,01 EUR! Stačí iba použiť zľavový kód POSIELAMZACENT. Kód je platný do konca roka 2021 v rámci Slovenskej Republiky a pri podaji na výdajnom mieste.

Prečo posielať cez službu Medzi nami?

Odoslať zásielku je pre zákazníka skutočne pohodlné a jednoduché, stačí pár klikov v aplikácii Packeta. Žiadne dlhé státie v rade na pošte, žiadna tlač lístkov ani zdĺhavé vypisovanie. Všetky informácie o balíku sú vložené do systému prostredníctvom aplikácie. Zásielku nielenže odošlete, ale aj sledujete jej doručenie a nájdete si ju následne v archíve. Výhodou služby je, že zásielku môžete poslať nielen na naše výdajné miesta, ale aj na adresy alebo vrátiť späť do e-shopu. Služba Medzi nami vyniká ešte jedným bezkonkurenčným plusom, ktorým sú skvelé ceny. Zásielku môžete poslať už od 2,50 eur v rámci Slovenska a do Čiech za 3,30 eur, pričom si môžete zvoliť aj doplnkové služby, ako napríklad dobierka, vyššie poistenie alebo overenie veku pri výdaji zásielky. 

Stiahnite si aplikáciu Packeta a majte prehľad o všetkých zásielkach

Využívajte aj vy všetky výhody, ktoré ponúka naša inovatívna aplikácia Packeta. Služba Medzi nami je len jednou z nich. S aplikáciou Packeta môžete odosielať, prijímať aj vrátiť zásielky späť e-shopu. To všetko rýchlo a bez čakania! Celá registrácia ako aj samotné narábanie s aplikáciou je veľmi jednoduché a intuitívne.  Vďaka notifikáciám budete mať vždy aktuálne informácie o pohybe vašich zásielok a heslo pre vyzdvihnutie aj pre podaj zásielky máte hneď po ruke. Bezpečnosť je u nás na prvom mieste. Využívame overenie cez SMS a preto sa nemusíte obávať platiť cez platobnú bránu. Samozrejmosťou je u nás aj prehľadná mapa podacích a výdajných miest, ktoré máte vo svojom okolí. Prípadne si nechajte balík poslať do Z-Boxu, ktorý otvoríte jednoducho po spárovaní s našou apkou. Aplikácia ponúka dokonca aj možnosť ohodnotiť našich vodičov a zanechať nám spätnú väzbu.

Tak na čo ešte čakáte? Stiahnite si mobilnú aplikáciu Packeta a majte prehľad o všetkých svojich zásielkach, rovnako ako 1 345 200 ďalších užívateľov.


Zdieľať:

Rubriky