Blog

Poradňa pre e-shopy a partnerské výdajné miesta na Facebooku

4. 10. 2021, 11:38

Prevádzkujete e-shop alebo výdajné miesto Packety? Pridajte sa do facebookovej skupiny Packeta Poradňa! Získate aktuálne informácie, dozviete sa o novinkách a môžete nám položiť akúkoľvek otázku.

Milí partneri, 

máme pre vás skvelú správu, ktorá dúfame, prispeje k efektívnejšej a rýchlejšej komunikácii. Uvedomujeme si, že súčasná turbulentná doba niekedy neposkytuje dostatočný priestor na sledovanie všetkých dôležitých aktualít. Preto sme vytvorili na sociálnej sieti Facebook pre vás skupinu Packeta Poradňa. Cieľom je oboznámiť vás s procesmi, získať od vás návrhy na zlepšenie a pravidelne vás informovať o pripravovaných a spustených novinkách.

Packeta Poradňa je určená pre všetkých našich partnerov, e-shopy i výdajné miesta.

Čo získate, keď sa stanete členom skupiny?

Aktuálne informácie

Rýchle odpovede na otázky

Novinky z prvej ruky

Zdieľanie skúseností

Ako to funguje?

Skupina Packeta Poradňa je uzavretá, prístup do nej majú len partneri Packety. Preto sa nemusíte obávať, že by vaše otázky a reakcie videla široká verejnosť. Do skupiny môžete vkladať otázky, požiadavky, návrhy apod., na ktoré vám z Packety v najkratšom možnom termíne poskytneme spätnú väzbu. Pokiaľ si zapnete notifikácie zo skupiny, budú sa vám “najčerstvejšie” správy zobrazovať priamo na facebookovej nástenke.

Veríme, že komunikácia cez Facebook, ktorý používa takmer každý z nás, bude pre vás príjemná, praktická a najmä užitočná. 

Vaša Packeta


Zdieľať:

Rubriky