Blog

Packeta zvíťazila v 7. ročníku súťaže Dôveryhodné značky v kategórii Balíkové služby a Skokan roka!

5. 12. 2022, 12:44

Packeta sa stala víťazom marketingového programu Najdôveryhodnejšia značka 2022 v kategórii Balíkové služby. Zároveň sme získali aj ocenenie Skokan roka, ako spoločnosť, ktorá si v tomto roku pripísala najvyšší nárast dôvery. 

Na slávnostnom galavečere, ktorý sa uskutočnil  1. decembra v hoteli Radisson Blu Carlton Bratislava, si ocenenia prevzal výkonný riaditeľ Packeta Slovakia Alexander Jančo.

Marketingovú súťaž Najdôveryhodnejšia značka usporiadala už po siedmykrát spoločnosť Atoz Marketing Services. Do nezávislého prieskumu, ktorý uskutočňuje renomovaná agentúra NielsenIQ, bolo oslovených 2 000 respondentov. Reprezentatívna vzorka slovenských spotrebiteľov hodnotila stovky značiek v rozličných kategóriách ako služby, poskytovatelia energií, drogérie, potraviny a mnoho ďalších.

Slovenskí spotrebitelia hodnotili v 74 kategóriách viac ako 650 značiek. V každej kategórii môže byť najdôveryhodnejšia len jedna značka, čo zaručuje, že víťazmi sú skutočne silné značky. 

 

Dôvera je najsilnejším putom medzi značkou a zákazníkom

Ocenenie Najdôveryhodnejšia značka je pre nás potvrdením, že nás naši zákazníci vnímajú pozitívne. Zároveň je to pre nás aj záväzok do budúcnosti, aby sme pokračovali v našej ceste a prinášali aj naďalej kvalitné produkty a inovatívne služby, ktoré ľuďom uľahčujú život.

Ďakujeme vám ❤️

 


Zdieľať:

Rubriky