Blog

Packeta je rodina, ktorá drží spolu

4. 3. 2022, 8:57

Posledné dva roky preverili našu odolnosť vo všetkých oblastiach. Museli sme sa vysporiadať s mnohými novými situáciami a reagovať na neznáme výzvy a zároveň, prinášať výsledky v podobe kvalitnej služby pre našich zákazníkov. Za zvládnutú situáciu patrí vďaka najmä našim Packeťákom a Packeťáčkam, ktorí odvádzajú úžasnú prácu. Počas tohto náročného obdobia sme fungovali ako jeden tím a ako jedna veľká rodina a to sa odzrkadlilo nie len v práci.  

Život píše rôzne príbehy, veselé aj smutné. Niektoré osudy nás však chytia za srdce natoľko, že v nás vyvolajú povinnosť pomôcť. Tak to bolo aj v prípade nášho kuriéra Patrika. Patrik je mladý mužktorýu nás pracuje ako kuriér ,pracuje svedomito, s nasadením a popri tom si zakladá svoju vlastnú rodinu. Ako to však v živote býva, niekedy sa situácia zmení zo dňa na deň a to sa stalo aj v Paťovom prípade.

V Packete sme si navzájom oporou nie len po pracovnej stránke. Pomoc, podpora a pochopenie sú hlboko zakorenené v našej firemnej kultúre. Boli to práve Patrikovi vnímaví a empatickí kolegovia, ktorí si uvedomili, že sa niečo deje a vytvorili preňho finančnú zbierku, aby mu pomohli lepšie zvládnuť náročné obdobie.

Nezostali však len pri tom, kontaktovali aj manažment našej Packety s prosbou o pomoc. A keďže je pre nás dôležitý každý jeden Packeťák a Packeťáčka, rozhodli sme sa Patrika tiež podporiť v aktuálnej životnej situácii.

Veľmi si vážime iniciatívu našich kolegov., pretože všetkých nás z času na čas zasiahnu nepriaznivé životné udalosti, v ktorých potrebujeme vedieť, že na to nie sme sami. A my sme hrdí na to, akí skvelí ľudia Packetu tvoria.

Patrik, držíme Ti palce.


Zdieľať:

Rubriky