Blog

Packeta funguje naďalej aj počas lockdownu

3. 12. 2021, 21:26

Vážení zákazníci,

v súvislosti s aktuálnou situáciou okolo COVID-19 a rozhodnutím Vlády SR z 24.11.2021 opäť sprísniť bezpečnostné opatrenia vás chceme uistiť, že zmienené obmedzenia sa nevzťahujú na našu sieť výdajných miest Packeta. Aj napriek tvrdému lockdownu budú naše výdajné miesta otvorené, keďže poskytovanie poštových služieb spadá podľa vyhlášky pod služby tzv. esenciálneho charakteru a podliehajú tak výnimke.

Vládne opatrenia sú účinné od 25. 11. 2021 a lockdown bude trvať dva týždne.

Stále doručujeme na výdajné miesta Packeta

Výdajné miesta Packety, podobne ako počas 2. vlny pandémie, budú fungovať aj v súčasnom režime (za účelom spracovania zásielky). Vaše zásielky si tak môžete aj naďalej nechať posielať na výdajné miesta Packety.

Aktuálne zisťujeme, ktoré prevádzky ostanú otvorené aj v čase lockdownu pre zákazníkov Packety. Podľa skúseností z predchádzajúceho lockdownu, očakávame, že viac ako 90% výdajných miest ostane otvorených aj napriek sprísneným opatreniam.

V prípade, ak bude výdajné miesto, ktoré ste si zvolili zatvorené, automaticky bude zásielka presmerovaná na najbližšie možné výdajné miesto. O presmerovaní zásielky na iné výdajné miesto vás budeme informovať.

Situáciu neustále sledujeme a budeme vás pravidelne informovať o prípadných zmenách.

Vaša Packeta


Zdieľať:

Rubriky