Blog

Packeta predstavuje „balík“ EVP

6. 7. 2023, 8:18

Aj v Packete sa venujeme dôležitému konceptu, ktorý je súčasťou Emloyer Brandingu a hrá zásadnú úlohu pri náborových procesoch. Chceli by sme vám predstaviť EVP (Employee Value Proposition), teda akýsi balíček všetkého, čím je firma, ako zamestnávateľ, unikátna, a čím dokáže zaujať svojich budúcich zamestnancov/kyne. Zahŕňa nielen benefity, ale aj hodnoty, kultúru a poslanie spoločnosti. V tomto článku sa dozviete, prečo sme sa rozhodli EVP definovať a ako nám pomáha pri náboroch nových talentov a expertov do Packety-rakety.

Do definovania podkladov k EVP sa zapojili aj naši zamestnanci/kyne a takýmto kreatívnym spôsobom odpovedali na otázku – „V čom je Packeta, ako zamestnávateľ, unikátna?“

Na definovaní EVP pracovali naše kolegyne z HR oddelenia s jasným cieľom – pomenovať atribúty, ktoré robia prácu v Packete jedinečnou a autentickou. Implementácia EVP nám prináša mnoho výhod, najmä v oblasti náboru. Pomáha nám pri zaujatí najkvalitnejších kandidátov/ok na voľné pracovné miestaTiež nám umožňuje jasne komunikovať naše hodnoty, kultúru a výhody, ktoré ponúkame. Potenciálnym zamestnancom a zamestnankyniam teda poskytujeme komplexný obraz o tom, prečo je práca v našej spoločnosti výnimočná a prečo by mali zvážiť práve nás.

EVP obsahuje všetko, čím je Packeta jedinečná a autentická.

Poďme sa teda spolu bližšie pozrieť na atribúty, ktoré tvoria EVP Packety:

1. Zmysluplnosť

Do Packety-rakety nových členov/ky „nalodíme“ kvalitným onboardingom. Počas prvých dní detailne a v praxi spoznajú, ako funguje náš biznis. A vďaka buddy-mu sa rýchlo zorientujú na svojom oddelení a spoznajú super kolegov a kolegyne.

"Spoznaj náš biznis - spoznaj svoju prácu."

Nadriadený tiež priblíži našu víziu, smerovanie a úlohu "nováčika" v spoločnej ceste za cieľom – byť voľbou číslo jeden pre našich zákazníkov a prinášať ľuďom slobodu a uľahčovať im život.

2. Príjemné prostredie

Packeťáci tvoria jedinečné prostredie – spolu budujeme priateľskú a dynamickú atmosféru. Miesto, ktoré je otvorené a prijímajúce, kde sa všetci cítime bezpečne, a kde prežívame pocit hrdosti, uznania a dôvery voči firme i zamestnancom.

"S nami môžeš byť sám sebou."

Aký je typický Packeťák? - priateľský, autentický, ochotný pomôcť, pracuje so spätnou väzbou a vie oceniť prácu druhých. K tomu všetkému má prozákaznícky mind-set, robí veci jednoducho a prichádza s novými nápadmi.

3. Otvorenosť

Budujeme kultúru spätnej väzby (dávame ju, prijímame ju, pracujeme s ňou). U nás sú všetky potrebné informácie vždy po ruke – či už je to náš týždenník – Packeta News alebo vždy aktuálne pracovné inštrukcie – jednoducho sme radi „up to date“.

"Otvorenosť je pre Packetu samozrejmosť."​

Sme otvorení novým podnetom, nápadom, zlepšovákom, inováciám - všetkému, čo nás posunie vpred.

4. Rast, využitie potenciálu

V Packete dávame možnosti, ako pre mladé talenty, rovnako pre skúsených expertov/ky vo svojom odbore – zapojiť sa, prejaviť sa, tvoriť, prevziať zodpovednosť.  

"Packeta dáva možnosti."

V podnetom prostredí našej spoločnosti všetci zamestnanci/kyne majú možnosť vyrásť nielen profesijne ale aj osobnostne, zdokonaliť aj svoje zručnosti a obohatiť sa aj o nové poznatky.

5. Jednoduchosť

Zjednodušovanie a zvyšovanie efektivity idú ruka v ruke. Hľadáme jednoduché riešenia a prichádzame s efektívnymi nápadmi.

"Nekomplikujeme si život."

My v Packete veríme, že v jednoduchosti je krása, a preto sa nám v práci páči.

6. Napredovanie

Letíme raketovou rýchlosťou za našimi cieľmi. Sme trendsetter v logistike – prostredníctvom vizionárskeho vedenia, jasnej stratégie, využitia nových technológií a inovácií.

"Poďme spolu napredovať ."

Neustále sa zlepšujeme nielen ako firma, služba a produkt cez jasnú stratégiu, nové technológie a zlepšovanie zákazníckej skúsenosti, ale aj ako jednotlivci. A to cez rozvoj šitý na mieru - rozvojové rozhovory, pravidelné 1on1, spätné väzby, koučing, mentoring, interné aj externé školenia... A omnoho viac čaká nových Packeťákov!

Ak máte akékoľvek otázky alebo by ste sa radi pridali do Packety na jednu z voľných pozícií, neváhajte poslať svoj životopis, alebo kontaktovať naše šikovné HR oddelenie prostredníctvom emailu kariera@packeta.sk.

Vaša Packeta ❤️


Zdieľať:

Rubriky