Blog

Nové spätné adresy v Belgicku, Dánsku, Holandsku a Poľsku

8. 6. 2021, 14:33

Vážení partneri,

máme pre vás skvelú novinku – vrátenie tovaru z Belgicka, Dánska a Holandska bude pre vás aj vašich zákazníkov odteraz oveľa jednoduchšie. V týchto krajinách sme totiž od 1.6.2021 spustili nové spätné adresy a vaši zákazníci tak po novom jednoducho odošlú nevyhovujúci tovar na adresu v danej krajine. A o zvyšok sa už postaráme my!

Znenie nových spätných adries:
Belgicko

Expandeco – Packeta

ID pre spätnú zásielku – názov odosielateľa

Halensebaan 117

3390 Tielt Winge

Dánsko

Expandeco – Petra Ptackova – Packeta

ID pre spätnú zásielku – názov odosielateľa

MARKMANDSGADE 4,3.th

2300 Copenhagen S

Holandsko

Expandeco – Packeta

ID pre spätnú zásielku – názov odosielateľa

Reigerstraat 3

7731 ZP Ommen

Ako postupovať?

V prípade, že posielate tovar do vyššie uvedených krajín, odporúčame pridať do vášho e-shopu (k informáciám o vrátení tovaru) uvedené adresy spoločne s touto dôležitou poznámkou:

Zvýraznené riadky adresy musia byť zadané presne v uvedenom formáte a musia obsahovať všetky uvedené slová / informácie.

Spätné adresy do Belgicka, Dánska a Holandska platia pre obe služby našej Spätnej logistiky, teda pre spätné zásielky aj pre Reklamačného asistenta.

 

Zmena spätnej adresy v Poľsku

Okrem spomínaných nových spätných adries došlo tiež k zmene spätnej adresy v Poľsku, a to z toho dôvodu, že spoločnosť Przesyłkownia prešla rebrandingom a po novom už vystupuje pod názvom Packeta.pl. Upravená adresa pre službu Spätná logistika znie nasledovne:

Poľsko

Packeta.pl

ID pre spätnú zásielku – názov odosielateľa

Mostowa 4

43 – 400 Cieszyn

Tovar vám dovezieme späť na Slovensko

Na uvedených spätných adresách vyzdvihnú tovar naši kuriéri, dopravia ho späť na Slovensko a následne vám zásielky vrátime rovnako ako iné vratky – podľa vami nastaveného systému, ktorý si zvolíte vo vašom užívateľskom účte.

Zoznam cien pre službu Spätná logistika nájdete v našom Cenníku doručovania, do ktorého sme zahrnuli aj tieto zmeny. Aktualizovaný Cenník nájdete na tomto odkaze.

Veríme, že jednoduchšie vrátenie zásielok oceníte ako vy, tak vaši zahraniční zákazníci.

Vaša Zásielkovňa


Zdieľať:

Rubriky