Blog

Strašidelné zľavy na posielanie ožívajú!

16. 10. 2023, 7:09

Bu-bu-bu! 👻 Ak ste sa obávali, že sme si pre vás na jeseň nepripravili žiadnu zľavu na posielanie, tak sme vás pekne dostali! Blíži sa Halloween a spolu s ním prichádza strašidelná zľava na posielanie cez mobilnú aplikáciu Packeta! Či už zháňate kostým a výzdobu na Halloweensku párty, alebo jednoducho potrebujete čokoľvek poslať, s našou tajomnou zľavou to teraz máte výhodnejšie!

Nezabudnite v našej appke Packeta vyplniť všetky potrebné informácie o zásielke a v poslednom kroku uplatniť zľavový kód DUCH10. Ten vám zabezpečí Halloweensku zľavu 10% na všetky vaše zásielky poslané počas trvania akcie.

Ak ste s nami ešte neposielali a službu posielania cez appku Packeta by ste radi vyskúšali, bude vás to stáť len jeden-jediný cent! Na úvodnú zásielku za 1 cent je potrebné použiť promo kód v znení DUCH1.

Podmienky uplatnenia zľavy na posielanie

Akciová ponuka na posielanie so zľavou trvá do 29. 10. 2023. Platí len v rámci Slovenska. Strašidelný zľavový kód DUCH1 môžete použiť iba na prvú zásielku poslanú cez appku. Kód DUCH10 je možné využívať neobmedzene v čase trvania špeciálnej ponuky.

Tak nenechajte sa vystrašiť a pošlite zásielku už dnes!

Vaša Packeta 🎃

Už ste čítali o tom, že...?


Zdieľať:

Rubriky