Blog

Dôležité informácie pre doručovanie zásielok do Grécka a Rumunska

9. 4. 2021, 10:48

Vážení partneri,

prinášame vám zopár dôležitých informácií týkajúcich sa gréckeho dopravcu ACS alebo rumunského dopravcu Urgent Cargus. V prípade, že využívate tieto služby vás preto prosíme, aby ste venovali pozornosť nasledujúcim riadkom.

Správne lepenie štítkov zrýchli spracovanie zásielok

Grécky dopravca GR ACS (ID 7770) nás informoval, že eviduje komplikácie s čítaním štítkov, ktoré sú nalepené na rohu zásielky. Takéto štítky nevie ACS oskenovať automaticky a musí ich preto spracovať ručne, prípadne úplne preštítkovať ako možno vidieť na obrázku.

Z toho dôvodu by sme vás chceli požiadať, aby ste štítky lepili na také miesto zásielky, na ktorom bude menej pravdepodobné, že dôjde k pokrčeniu čiarového kódu. To znamená, že štítok by nemal byť nalepený v rohu, ale najlepšie uprostred zásielky, aby bolo umožnené jeho automatické a rýchle oskenovanie bez potreby dodatočných zásahov. Aj vďaka takémuto malému kroku sa nielenže skvalitní, ale hlavne urýchli proces doručovania cez gréckeho dopravcu ACS.

V prípade, že využívate priamu tlač štítkov na našich externých dopravcov, priniesli sme vám už v minulosti podrobnejšie informácie o tom, ako štítky správne tlačiť, lepiť a na čo si dávať pozor. Tieto informácie nájdete na našom blogu na tomto odkaze.

Dopravca Urgent Cargus mení názov

Náš partnerský dopravca pre doručovanie v Rumunsku – Urgent Cargus (ID 590) prešiel rebrandingom a po novom vystupuje už iba pod názvom Cargus. K zmene názvu prispôsobila spoločnosť aj nové logo, avšak naďalej sa jedná o toho istého prepravcu. Radi by sme vás preto ubezpečili, že okrem názvu a loga dopravcu sa pre vás vôbec nič nemení.

Ďakujeme za pochopenie,

Vaša Zásielkovňa


Zdieľať:

Rubriky