Blog

Zaplaťte za zásielky bezhotovostne a hrajte o super ceny!

14. 11. 2022, 15:25

Vedeli by ste prežiť jeden deň bez hotovosti? Určite. Veď kartou, mobilom, či hodinkami dnes môžete platiť už skoro všade. Aj za zásielky doručované Packetou. Navyše teraz môžete súťažiť o atraktívne ceny. Stačí, ak za svoju zásielku zaplatíte bezhotovostne.

Platiť papierovými peniazmi, či nosiť po vreckách drobné mince už nie je in. Do popredia sa dostávajú modernejšie spôsoby platieb, ktoré sú rýchlejšie, bezpečnejšie, no najmä pohodlnejšie.

Práve s cieľom propagovania bezhotovostných platieb, mobilných či online transakcií sa na Slovensku uskutoční piaty ročník Dňa bez hotovosti, do ktorého sa zapojila aj Packeta. Pri tejto príležitosti prebieha súťaž a zapojiť sa môžete aj vy.

Čo môžete vyhrať?

1x smartfón a 13x smart hodinky

1x smartfón

Samsung Galaxy S22 Ultra
256 GB black

13x smart hodinky

Samsung Galaxy Watch 4
44mm black

Ako môžete vyhrať?

Súťaž prebieha od 14. novembra do 23. novembra 2022. Zapojiť sa môže každý, kto v danom období spraví akýkoľvek nákup svojou platobnou kartou (vrátane platby na internete či cez aplikáciu) kdekoľvek na Slovensku a svoju platbu zaregistruje cez registračný formulár na stránke www.denbezhotovosti.sk

  1. Zaplaťte od 14. do 23. novembra 2022 bezhotovostne za zásielku doručovanú Packetou alebo za tovar či službu v ktoromkoľvek obchode na Slovensku.
  2. Vyplňte registračný formulár na www.denbezhotovosti.sk, cez ktorý zaregistrujete bezhotovostnú platbu POZOR: Nikde nezadávajte celé číslo karty!
  3. A ste v hre o super ceny!

Štatút súťaže nájdete na webe www.denbezhotovosti.sk

Žrebovanie sa uskutoční na akcii Deň bez hotovosti, 24. novembra 2022, v hoteli Crowne Plaza v Bratislave. Výhercovia budú kontaktovaní následne po akcii.

Súťaž je skončená, výhercom gratulujeme!

Organizátorom súťaže ako aj Dňa bez hotovosti je Združenie pre bankové karty.

Ako môžete za zásielku zaplatiť bezhotovostne ?

Ak čakáte zásielku s dobierkou, vybrať si môžete hneď z niekoľkých spôsobov bezhotovostných platieb, ktoré Packeta ponúka:

  • Platobnou kartou u každého kuriéra alebo na výdajnom mieste
  • Cez aplikáciu Packeta
  • Online cez platobnú bránu

Čo je deň bez hotovosti?

Deň bez hotovosti je jedinečný projekt neziskovej organizácie Združenie pre bankové karty, ktorá spája banky, nebankové subjekty a partnerov projektu s cieľom podporiť bezkontaktné platby. Víziou projektu je posunúť Slovensko bližšie k svetovým trendom bezhotovostných, mobilných či online transakcií.


Zdieľať:

Rubriky