Blog

Dajte nevhodným darčekom druhú šancu

2. 1. 2024, 15:59

Dostali ste pod stromček tento rok viac darčekov, než ste očakávali a niektoré z nich neboli vysnívané? Poradíme vám 3 tipy, čo spraviť s nevhodnými darčekmi. Či ich pošlete späť e-shopu alebo im poskytnete druhú šancu na získanie nového majiteľa, Packeta prináša šikovné riešenia len na niekoľko kliknutí cez našu aplikáciu. Nájde sa u vás viac darčekov, ktoré sa kvalifikujú do skupiny „toto treba poslať ďalej?“ Dobrá správa, cez Packetu môžete dať druhú šancu až trom darčekom a poslať ich s 30 % zľavou. 

1. Vrátenie darčeka späť e-shopu cez Packetu

Ak e-shop, odkiaľ bol váš darček zakúpený, poskytuje možnosť vrátenia cez Packetu, je to jednoduché – sledujte postup nižšie. 

  • Otvorte si webovú stránku e-shopu, kde nájdete všetky potrebné informácie o vrátení tovaru. Pri niektorých je nutné vyplniť vratkový formulár online, alebo si ho vytlačiť. 
  • Po prejdení všetkých potrebných krokov v rámci e-shopu vám bude poskytnutý vratkový kód. 
  • Kód nadiktujete priamo na ľubovoľnom výdajnom mieste Packety, alebo si vrátenie zadáte v aplikácii Packeta (viď ukážky nižšie). 
  • Na vrátenie teda nepotrebujete nič, len zabaliť zásielku podľa inštrukcií daného e-shopu a priniesť ju na jedno z výdajných miest – zoznam nájdete tu

2. Vrátenie tovaru e-shopu bez vlastných možností vrátenia

Ale čo ak e-shop neponúka možnosť vrátenia tovaru cez Packetu? Aj takéto darčeky sa dajú vrátiť bez čakania v rade.  

Stačí nevhodný darček zabaliť, párkrát kliknúť v appke a poslať cez naše výdajné miesta a Z-BOXy. Teraz tak dokonca môžete spraviť rovno trikrát, vďaka zľave 30 %, ktorú vám s kódom DRUHASANCA poskytneme na odoslanie zásielky.  

Ako na to?

  • V aplikácii Packeta si vyberiete možnosť Odoslať zásielku.  
  • V časti Komu zvolíte kontaktné údaje e-shopu, ktoré nájdete na danej webovej stránke. 
  • V časti Kam si zvolíte Doručenie na adresu a vyplníte kontaktné údaje e-shopu. 
  • V poslednom kroku Služby zadáte promo kód DRUHASANCA, ktorým si uplatníte zľavu 30% na vašu zásielku. 
  • Zásielku, ktorú potrebujete vrátiť do e-shopu, stačí zaniesť na ktorékoľvek výdajné miesto Packety alebo ju vložiť do najbližšieho Z-BOXu. Zoznam všetkých výdajných miest a Z-BOXov nájdete TU.  
  • Posielanie cez výdajné miesto Packety: Zásielku s vygenerovaným podacím heslom z našej appky Packeta odovzdáte obsluhe prevádzky. 

Posielanie cez Z-BOX: Na balík napíšete appkou vygenerované podacie heslo a vložíte ho do jednej zo schránok Z-BOXu.  

A máte hotovo! O zvyšok sa už postaráme my. V mobilnej aplikácii potom sledujete cestu vašej zásielky. Okrem toho v nej nájdete aj prehľad všetkých vašich poslaných balíkov, či tých, ktoré sú na ceste k vám. 

3. Posuňte nevhodný darček niekomu inému

Podarilo sa vám nájsť nového majiteľa pre darček? Určite sa už nevie dočkať, kedy mu pípne upozornenie, že má svoju zásielku už na ceste. Poslať ju tiež môžete cez aplikáciu Packeta.

  • Stiahnite si aplikáciu, zaregistrujte sa a prihlásite sa do vášho účtu.   
  • Kliknite na Odoslať zásielku. Vyplňte potrebné údaje a vyberte spôsob doručenia balíka.
  • Zvoľte si cieľovú adresu na doručenie – výdajné miesto, Z-BOX, či doručenie kuriérom na adresu. 
  • Pred odoslaním balíka nezabudnite zadať promo kód DRUHASANCA a uplatniť si zľavu na posielanie vo výške 30 %.  
  • Zaneste zásielku na výdajné miesto alebo ju vložte do Z-BOXu.

Podmienky uplatnenia zľavového kódu DRUHASANCA

Zľavová akcia trvá od 3.1. do 31.1.2024 na zásielky posielané v rámci Slovenska. Kód DRUHASANCA je možné použiť na 3 zásielky počas trvania akcie a 30 % zľava sa odpočíta z finálnej ceny (platí aj na doplnkové služby).

Poslanie zásielok nezaberie viac ako minútu – je to jednoduché a pohodlné. Preto neváhajte a pošlite balík cez Packetu už dnes. 


Zdieľať:

Rubriky