Blog

Aplikácia pre núdzový výdaj zásielok

3. 1. 2023, 14:07

Technický výpadok systému Packeta?
Využite špeciálnu aplikáciu pre výdaj zásielok

Vážení partneri, 

aj keď robíme maximum pre to, aby k výpadku systému nedochádzalo, niekedy si technika postaví hlavu a my nedokážeme takejto nepríjemnej situácii zabrániť.

Aby ste v prípade výpadku neboli celkom odrezaný od možnosti vydávať zásielky, je dobré mať po ruke náhradné riešenie. Je ním aplikácia pre núdzový výdaj zásielok. Vďaka nej je možné vydávať zásielky aj v prípade výpadku štandardného systému.

Ako to funguje?

V prípade, že nastane výpadok štandardného systému, zadajte do prehliadača URL adresu  https://point.packeta.com/epd. Cez tento systém môžete vydávať zásielky tak, ako ste zvyknutí. Výdaj zásielok je aj v núdzovom systéme veľmi jednoduchý a rýchly. Akonáhle výpadok skončí, nahrajú sa všetky výdaje uskutočnené cez  https://point.packeta.com/epd automaticky do štandardného systému – a uvidíte tam kompletný prehlaď. Neprídete tak o žiadne dáta. 

Uložte si adresu do záložiek

Odporúčame uložiť si uvedený odkaz do obľúbených záložiek vo vašom prehliadači, aby ste mohli systém v prípade výpadku bez problémov nájsť a hneď využiť.

Ako sa do aplikácie pre núdzový výdaj prihlásiť?

Použite vaše prihlasovacie údaje, ktoré využívate k prihláseniu do adminu Packety. Pokiaľ nepoznáte svoje prihlasovacie údaje, pozrite si návod, ktorý vám poradí, ako ich zistiť. Presný postup ako pracovať v systéme pre núdzový výdaj zásielok sa zase dozviete v manuály pre núdzový výdaj zásielok.

Má núdzový systém nejaké obmedzenia?

Rozdielom oproti vydávaniu zásielok cez štandardný systém je, že vydávať zásielky je možné len na základe hesla platba za dobierku je možná len v hotovosti. V priebehu technického výpadku nie je možné vydávať vratky ani prijímať zásielky služby Medzi nami a spätné zásielky.

✔️ je možné vydávanie zásielok po zadaní hesla

✔️ možná platba za dobierku v hotovosti

 nie je možné vydávať vratky

❌ nie je možné prijímať zásielky podané cez Medzi nami (cez mobilnú aplikáciu Packeta)

❌ nie je možné prijímať spätné zásielky

❌ nie je možná uhradiť dobierku kartou

Veríme, že aplikácia pre núdzový výdaj bude pre vás užitočná a zároveň sa veľmi ospravedlňujeme za komplikácie spôsobené výpadkami systému. 


Zdieľať:

Rubriky