Blog

Aplikácia Packeta zabodovala v ankete Mobil roka

2. 5. 2022, 13:32

Za nami je pätnásty ročník tradičnej ankety Mobil roka, ktorá tak pozná svojich víťazov. Trofej v podobe druhého miesta si odniesla aj Packeta, a to za našu Appku v kategórii Aplikácia roka 2021. O víťazoch rozhodlo takmer 10 tisíc ľudí, ktorí hlasovali za svojich favoritov v siedmych kategóriách.

Trofej za druhé miesto prevzala za Packetu naša marketingová manažérka Zuzana Krasnanská:

„Z ocenenia máme skutočne veľkú radosť. Mobilná aplikácia Packeta už dlhodobo patrí k najsťahovanejším aplikáciám a vo svojich zariadeniach ju má až 30 % Slovákov. Naše poďakovanie si zaslúžite vy všetci, ktorí spoločne s nami tento najjednoduchší a najlacnejší spôsob posielania zásielok využívate.“

Čo je Mobil roka?

Mobil roka 2021 powered by O2 je tradičná anketa hodnotiaca o najlepšie mobilné telefóny, príslušenstvo, gadgety a aplikácie minulého roka dostupné na slovenskom trhu. Hodnotenie prebieha zo strany širokej verejnosti, ktorá posudzuje najzaujímavejšie produkty vybrané odbornou komisiou.

Anketa je pravidelne vyhlasovaná od roku 2007, kedy boli ešte na prvých priečkach telefóny od značiek ako je Ericsson alebo Nokia. Doba odvtedy pokročila a aj posudzované kategórie sa prispôsobili ponuke dnešných produktov. Kategóriu foto alebo ľudový mobil tu už dnes nenájdete, za to však pribudli iné, napríklad Smart hodinky, Bluetooth slúchadlá ale aj spomínaná Aplikácia roka. Tá je pomerne nová, v ankete sa objavila tretí rok, pričom bolo nominovaných osem aplikácií. Nás v Packete veľmi teší, že sme medzi silnými konkurentmi obsadili druhé miesto. Víťazom kategórie sa stala aplikácia ESET Mobile Security.

Aplikácia Packeta

S aplikáciou Packeta môžete odosielať, prijímať aj vrátiť zásielky späť do e-shopu. To všetko rýchlo a bez čakania! Celá registrácia ako aj samotné narábanie s aplikáciou je veľmi jednoduché a intuitívne. Vďaka notifikáciám budete mať vždy aktuálne informácie o pohybe vašich zásielok hneď po ruke. Rovnako tak aj heslo pre vyzdvihnutie či pre podaj zásielky. Okrem toho tu uvidíte všetky super novinky, upozornenia, tipy, návody, akcie alebo info o tom, kde momentálne prebieha s Packetou doprava zadarmo! Potešia vás aj informácie o najbližšej pobočke, ktorú máte po ruke. Nájdeme vám ju vďaka zdieľaniu polohy s našou aplikáciou. Prípadne si nechajte balík poslať do Z-Boxu, ktorý otvoríte jednoducho po spárovaní s našou apkou. Bezpečnosť je u nás na prvom mieste. Využívame overenie cez SMS a preto sa nemusíte obávať platiť cez platobnú bránu. Aplikácia ponúka dokonca aj možnosť ohodnotiť našich kuriérov a zanechať nám spätnú väzbu.

Služba Medzi nami

Služba Medzi nami umožňuje odosielanie zásielok medzi fyzickými osobami naprieč Slovenskou republikou, Českom a Maďarskom. Odoslanie zásielky je s ňou veľmi jednoduché: stačí si stiahnuť mobilnú aplikáciu Packeta, ktorá je zadarmo a zadať údaje o zásielke a o adresátovi. Zásielku potom už len odnesiete na ktorékoľvek naše podacie miesto, ktorých máme na Slovensku už viac ako 1 500. Dokonca ani nemusíte poznať adresu príjemcu: odoslanie je možné na výdajné miesto, ktoré má adresát po ruke – toto miesto jednoducho vyberiete v mape výdajných miest. Rovnako je možné zvoliť ako výdajné miesto niektorý z našich Z-BOXov.

VEDELI STE, ŽE…

Našu mobilnú aplikáciu má stiahnutú už 3 000 000 používateľov! Až tri milióny ľudí tak môže využívať službu #MedziNámi a posielať zásielky fyzickým osobám rýchlo, jednoducho a bez čakania

Naša appka sa navyše pravidelne objavuje v rebríčku TOP 10 Android aplikácií, čo tiež svedčí o jej obľúbenosti.

 

Tak na čo ešte čakáte? Stiahnite si mobilnú aplikáciu Packeta a majte prehľad o všetkých svojich zásielkach.


Zdieľať:

Rubriky