Blog

Poľská Przesyłkownia sa zmenila na Packeta.pl

2. 6. 2021, 10:50

Vážení partneri,

v našej poľskej entite sa dejú veľké veci! Po novom už bude vašim poľským zákazníkom prepravovať tovar spoločnosť Packeta.pl. Týmto krokom chceme zdôrazniť príslušnosť poľskej pobočky k celej skupine Packeta a jej medzinárodný charakter. Názov Packeta bude využívaný aj pri expanzii na ďalšie zahraničné trhy. Naším cieľom do budúcnosti je totiž postupne zjednotiť názvy zahraničných entít.

Zmena názvu dopravcu

Rebranding spoločnosti Przesyłkownia započal už v apríli, kedy Przesyłkownia oficiálne zmenila svoj názov na Packeta.pl. Z toho dôvodu sme upravili aj našu webovú stránku a Cenník doručovania, ktorý nadobudol platnosť od 1. 6. 2021. V Cenníku bola tak isto zapracovaná aj zmena spätnej adresy služby Spätná logistika, ktorá je po novom upravená nasledovne:

Packeta.pl
ID pre spätnú zásielku
Mostowa 4
43–400 Cieszyn

Packeta.pl zároveň mení svoje sídlo, ktoré presunula do Varšavy – obchodného centra celého Poľska.

„Zvýšenie obratu celej skupiny Packeta. To je cieľ, ktorý sme si stanovili pre nadchádzajúce roky. Nová stratégia našej spoločnosti tak vyústila v rozšírenie celej jej štruktúry pod jednotným názvom Packeta.“

Čo sa ešte mení od 1.6.2021?

Od tohto dňa došlo tiež k uzavretiu našich výdajných miest Przesylkownia v Poľsku, ako sme vás informovali už v minulosti. To znamená, že od 1.6.2021 už nie je možné vybrať ako spôsob doručenia do Poľska výdajné miesta Przesylkownia.pl a táto možnosť preto zmizla aj z našich Cenníkov. V ponuke však zostáva možnosť doručenia na adresu alebo na výdajné miesta nášho partnera InPost – Paczkomaty. Tieto samoobslužné výdajné miesta sú podobné našim Z-BOXom a umožňujú vyzdvihnutie zásielky bezkontaktne, bez čakania  a v čase, kedy to zákazníkovi najviac vyhovuje, pretože väčšina z nich funguje nonstop.

Doručenie do Poľska

Aj napriek spomínanej zmene je tu pre doručenie do Poľska naďalej k dispozícii naša služba PL Doručenie na adresu HD (ID 4162). Vďaka nej môžete zasielať tovar svojim poľským zákazníkom za najvýhodnejšie ceny na trhu, a to už od 4,05 EUR za zásielku. Okrem toho sú vám tiež k dispozícii aj výdajné miesta nášho poľského partnera InPost samoobslužné boxy Paczkomaty (ID 3060). Sieť samoobslužných výdajných miest dopravcu InPost je veľmi široká, a preto veríme, že výdajné boxy budú mať vaši zákazníci doslova po ruke.

Ďakujeme za pochopenie,

Vaša Zásielkovňa


Zdieľať:

Rubriky