Blog

Mesiac priateľstva. Pošlite priateľom darček so zľavou!

4. 9. 2023, 6:00

September je mesiacom, kedy okrem prechádzok v zlatom lístí, môžete potešiť vašich priateľov a vyjadriť im, ako ich máte radi. September je totiž mesiacom priateľstva. Nezabudnite ho s vašimi kamarátmi poriadne osláviť. Dajte im vedieť, že na nich myslíte a pošlite im darček, nech už sa nachádzajú kdekoľvek! Poslať ho môžete cez našu mobilnú aplikáciu Packeta. S našou aktuálnou zľavou ešte ušetríte! 🙌

Či už chcete svojho najlepšieho priateľa prekvapiť sladkou bonboniérou alebo náramkom priateľstva, či vlastnoručne vyrobeným pozdravom z vašich fotiek, alebo mu len potrebujete niečo poslať, využite našu zľavu a posielajte ešte výhodnejšie. Stačí si len stiahnuť našu mobilnú aplikáciu Packeta 📱, vyplniť všetky potrebné informácie, vhodne zásielku zabaliť a odniesť ju na jedno z našich výdajných miest, či dokonca do samoobslužných Z-BOXov, cez ktoré sa zásielky dajú už aj posielať!

Nezabudnite v našej appke v poslednom kroku vyplniť potrebné informácie o zásielke a uplatniť v ňom zľavový kód BFF10. Ten vám zabezpečí skvelú zľavu 10% na každú z vašich zásielok. Potešiť tak môžete aj viacerých priateľov, nie len jedného 💞.

Ak však s Packetou posielate úplne prvýkrát, bude vás to stáť len 1 cent! Chceme, aby ste si našu skvelú službu posielania zásielok mohli jednoducho a pohodlne vyskúšať!  Na zásielku za 1 cent je potrebné použiť zľavový kód v znení BFF1.

Podmienky akcie

Výhodná ponuka na posielanie so zľavou trvá do 17. 9. 2023 a platí len v rámci Slovenska. Zľavový kód BFF1 môžete použiť iba raz (na úplne 1. zásielku posielanú cez mobilnú aplikáciu Packeta), ale kód BFF10 je možné využívať neobmedzene v čase trvania akcie.

Takže prečo nevyužiť tento september na to, aby sme poslali svojim priateľom lásku v podobe darčeka? Využite pri tom našu skvelú ponuku ešte dnes!

Vaša Packeta 💞

Už ste čítali o...?


Zdieľať:

Rubriky