Blog

Zásielkovňa sa stala 7. najobľúbenejšou značkou na Slovensku

17. 2. 2021, 15:20

Do rebríčku TOP 10 zákaznícky najobľúbenejších značiek Slovenska za rok 2020 sa po prvýkrát zaradila aj Zásielkovňa, ktorá sa umiestnila na skvelom 7. mieste. Stali sme sa tak najobľúbenejšou logistickou značkou na Slovensku.

Podľa nových zistení štúdie, ktorú zorganizovala spoločnosť KPMG Nunwood už po štvrtýkrát, bol z pohľadu zákazníckej skúsenosti rok 2020 ovplyvnený predovšetkým pandémiou koronavírusu. Zmenil sa nielen spôsob nakupovania, ale aj spotrebiteľské správanie a zákaznícke potreby. Na základe nových trendov, ktoré priniesol minulý rok, by úspešné spoločnosti mali dbať najmä na bezpečnosť, inováciu technológií alebo podporu lokálnych podnikateľov. A to všetko Zásielkovňa robí! Preto veríme, že aj vďaka tomu sa stáváme spotrebiteľsky najobľúbenejšou logistickou značkou.

Zásielkovňa sa totiž vo finálnom rebríčku TOP 10 značiek umiestnila ako jediná spoločnosť zo segmentu dopravy a logistiky. O tom, že sme sa umiestnili na tak významnom mieste po boku silných značiek ako Martinus, IKEA, Tchibo, Lidl alebo Netflix, rozhodlo až 2 500 Slovákov, ktorí hodnotili spolu až 118 značiek v deviatich sektoroch. Takýto skvelý výsledok nás preto nesmierne teší a motivuje napredovať nesustále ďalej.

Rebríček zákaznícky najobľúbenejších značiek na Slovensku za rok 2020

Z celkových výsledkov prieskumu spoločnosti KPMG tiež vyplynulo, že najlepšie hodnotenie dosiahli značky v pilieri „Čas a úsilie“, teda tie, ktoré robia maximum preto, aby mohli zákazníci okamžite a bez problémov naplniť svoje poteby. Avšak pilierom, kotrý v roku 2020 vzrástol najviac bola „Integrita“, čo znamená, že dôveryhodnosť sa stala pre zákazníkov v roku 2020 najpodstatnejšia. V Zásielkovni budeme preto aj naďalej robiť maximum pre to, aby sme našim zákazníkom poskytovali kvalitné služby doručovania, na ktoré sa môžu vždy spoľahnúť. Mať spokojných zákazníkov je pre nás tým najväčším zadosťučinením. Nesmierne si vážime každého jedného z nich a sme šťastní, ak im práve my môžeme prinášať radosť vo forme zásielok.

Za všetky dosiahnuté úspechy však vďačíme aj našim partnerom. Bez nich by to nebolo možné, pretože práve oni nám dávajú príležitosť ponúkať naše služby, ktoré si môžu zákazníci vyskúšať a využívať pre komfortné doručovanie zásielok. Veľmi si vážime, že sú tu s nami a že nám dennodenne pomáhajú budovať zo Zásielkovne tak silnú komunitu.

Ďakujeme!

Vaša Zásielkovňa


Zdieľať:

Rubriky