Blog

Nakupujte vianočné darčeky online

30. 11. 2023, 9:10

V Packete sme spojili sily s Visou a prinášame vám možnosť vyhrať FIAT 500, sto mobilov alebo smart hodiniek! Stačí nakúpiť na akomkoľvek e-shope, zvoliť si dobierku s doručením na výdajné miesta alebo Z-BOXy, zaplatiť ju v aplikácii Packeta a s vyloženými nohami čakať na výhru.

Rozmýšľate, čo môžete urobiť pre to, aby ste svoju šancu na výhru znásobili? Predsa nakúpiť ešte znova a znova. Stačí dodržať ten istý postup! Je to jednoduché, avšak nešlo by to bez skvelých e-shopov, na ktorých vždy nájdete všetko, čo potrebujete. 

Prinášame vám výber e-shopov, na ktorých nakúpite vianočné darčeky, potreby do domácnosti, elektroniku, vitamíny, obuv, hračky, maškrty pre domácich miláčikov a mnoho ďalších užitočných vecí.

Andreashop.sk

Overený e-shop na bielu techniku, IT, spotrebné elektro, drogériu, hobby & dom, šport, nábytok a hračky. Objednajte všetko online na andreashop.sk a nechajte si svoj tovar doručiť s Packetou na výdajné miesta a Z-BOXy.

Etabletka.sk

Hľadáte lieky, vitamíny alebo sa vám minula drogéria? Koniec behaniu po lekárňach a mnohých ďalších obchodoch, aby ste zohnali, čo potrebujete. Objednajte všetko online na etabletka.sk a nechajte si svoj tovar doručiť s Packetou na výdajné miesta a Z-BOXy.

Bepon.sk

Ponožky, pančuchy či oblečenie na zahriatie? Na www.bepon.sk nájdete všetko, čo hľadáte. Kvalitný pančuchový a ponožkový sortiment ako aj základné oblečenie či sezónny sortiment. Nechajte si svoj tovar doručiť s Packetou na výdajné miesta a Z-BOXy.

Taktik.sk

Na eshope taktik.sk nájdete publikácie určené na predprimárne vzdelávanie pre deti od 3 do 6 rokov a oveľa viac. Rozvíjajte všetky schopnosti dieťaťa v úlohách na spájanie, kreslenie, maľovanie, dopĺňanie, obkresľovanie či lepenie. Hravé objavovanie nikdy nebolo tak zábavné, ako s produktmi z eshopu taktik.sk.

Prezuvky.sk

Kvalitná obuv na každý deň pre najmenšie detičky, ale aj väčších školákov, vyrobená na Slovensku značkou RAK. V ponuke rôzne farby, vzory a štýly. Ortopedické detské papučky Rak najvyššej kvality za skvelé ceny. Objednajte všetko online na prezuvky.sk a nechajte si svoj tovar doručiť s Packetou na výdajné miesta a Z-BOXy.

Mojepapiernictvo.sk

Na tomto e-shope na vás čaká taktiež široká ponuka: kancelárske a školské potreby, hygienické pomôcky, ekologické produkty, dezinfekčné prostriedky, ochranné pracovné pomôcky. Objednajte všetko online na mojepapiernictvo.sk a nechajte si svoj tovar doručiť s Packetou na výdajné miesta a Z-BOXy.

Exisport.sk

Vylepšite si svoj šatník a nakupujte značkové oblečenie a športové potreby za najlepšie ceny. Nové legíny, batoh, bežecké topánky, spodné prádlo či mikiny značiek Adidas, Nike, a Underarmour a mnoho ďalšieho. Objednajte všetko online na mojepapiernictvo.sk a nechajte si svoj tovar doručiť s Packetou na výdajné miesta a Z-BOXy.

Bociankovo.sk

Skvelý vianočný darček pre najmenších, ktorý určite poteší. Na tomto milom e-shope nakúpite detské oblečenie s rozprávkovými motívmi, alebo aj s motívom rozprávkového hrdinu za super ceny. 

Rozprávková móda na každý deň. Vaše objednávky doručujeme prostredníctvom Packeta – na adresu, na výdajné miesto i do Packeta Z-BOXu.

OnePharma.sk

Podporte imunitu celoročne. Sebe aj deťom. Produkty One Pharma prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému, ochrane buniek pred oxidačným stresom, herpesom, prechladnutím, chrípkami a inými prejavmi oslabenej imunity, či zdravia ženy. Objednajte na onepharma.sk a dopravu máte u nás zadarmo. Vaše objednávky doručujeme prostredníctvom Packeta – na adresu, na výdajné miesto i do Packeta Z-BOXu.

Odorcar.sk

Tento e-shop sa zaoberá predajom autokozmetiky, autovôní a doplnkov pre detailing a leštenie automobilov. Ponúka aj vysokotlakové čističe (wapky), sušiče automobilov a rôznu značkovú autokozmetiku.

Sansport.sk

Sansport je autorizovaným predajcom značky SALOMON s predajňou v Bratislave v Karlovej Vsi a ponúka širokú škálu produktov pre outdoorové aktivity. Jeho hlavným sortimentom je bežecká a turistická obuv, ktorá je známa svojou kvalitou a pohodlnosťou. Pre milovníkov bežeckého lyžovania je tu široká paleta výstroja a oblečenia, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov a zabezpečia vám pohodlné a bezpečné lyžovanie v každom počasí. Trekingová obuv a oblečenie značky Salomon sú ideálne pre náročnejšie horské túry a poskytujú maximálnu ochranu a pohodlie. 

Okrem obuvi a oblečenia tu nájdete aj rôzne športové potreby, ako napríklad termosky, rýchloschnúce fitnes uteráky alebo čelovky od renomovaného výrobcu Petzl, ale aj výživové doplnky. Ponúkame aj možnosť nákupu cez náš eshop, kde si môžete vybrať z bohatej ponuky a využiť výhodné akcie a zľavy. Ak preferujete osobný kontakt, radi vás privítame v našej kamennej predajni, kde vám poradíme a pomôžeme s výberom toho najlepšieho pre vaše športové aktivity. Navštívte nás a nechajte sa uniesť do sveta outdoorových aktivít s nami.

Prečítajte si aj...


Zdieľať:

Rubriky