Blog

Zmeny v zahraničnej preprave – partneri ReMax

29. 7. 2021, 13:13

Vážení partneri,
 
radi by sme vás informovali o dôležitých zmenách, ktoré nadobudnú platnosť dňa 1.9.2021. Od tohto termínu nebude možné využiť služby odosielania do zahraničia prostredníctvom spoločnosti ReMax Courier Service, spol. s.r.o. Odosielať do zahraničia bude ale naďalej možné cez spoločnosť Packeta Slovakia s. r. o.
 
Ak ste teda využívali našu medzinárodnú prepravu cez služby CZ eKuryr, CZ ECO alebo Remax International Service, od 1.9.2021 ich nebude možné ďalej využívať, pretože tieto služby zaniknú. Zásielky bude možné podať do termínu 31.8.2021. Nemusíte sa obávať, o vaše zásielky sa postaráme. Všetky procesy ako aj vybavenie prípadných reklamácií bude prebiehať aj počas celého septembra.
 
Odosielať do zahraničia je však stále možné!
Vďaka službám spoločnosti Packeta Slovakia s.r.o., ktorej je ReMax Courier Service, spol. s.r.o. od 1.7.2021 už neoddeliteľnou súčasťou, bude po novom možné odosielať zásielky do viac ako 31 krajín sveta, vrátane Ukrajiny, Ruska, Švajčiarska, Veľkej Británie, Spojených arabských emirátov alebo USA.
Výhodná alternatíva odosielania do zahraničia
 
V rámci spomínaného zlúčenia so spoločnosťou Packeta Slovakia s.r.o. vám teda ponúkame služby doručovania do zahraničia plne pod jej krídlami. To znamená, že i naďalej budeme s vami veľmi radi spolupracovať a poskytovať vám medzinárodnú prepravu, len s ohľadom na Všeobecné obchodné podmienky, ceny a váhové kategórie spoločnosti Packeta Slovakia s.r.o.
Stačí ak sa len zaregistrujete do Klientskej sekcie a všetky služby skupiny Packeta Group vám budú ihneď k dispozícii a navyše získate:
 
    • Viac ako 1300 výdajných miest na Slovensku
    • 90 000 výdajných miest po celom svete vďaka partnerom v zahraničí
    • Doručovanie do viac než 31 krajín po celom svete
    • Doručovanie do samoobslužných, tzv. Z-BOXov na Slovensku aj v Česku
    • Doručovanie na adresu zákazníkov
    • Spätnú logistiku zásielok zo Slovenska aj zahraničia
 

Zdieľať:

Rubriky