Blog

Hurá! Zľava na zásielky aj do Česka

15. 5. 2023, 7:10

Jar je v plnom prúde a s ňou prichádza aj veľké jarné upratovanie! Ak ste sa rozhodli zbaviť nepotrebných vecí a hľadáte spôsob, ako ich môžete jednoducho odoslať záujemcom z marketplace, máme pre vás skvelú správu! Packeta vám prináša zľavu na posielanie cez našu mobilnú aplikáciu Packeta, ktorá platí nielen v rámci Slovenska, ale teraz aj do Česka!

Je to ízy-pízy. Stačí, keď svoju zásielku dobre zabalíte, vyklikáte v appke a odnesiete na najbližšie podacie miesto či nášho samoobslužného Z-BOXu, cez ktoré sa dajú zásielky už aj posielať! Pri vyplňaní informácií o zásielke nezabudnite uplatniť promo kód SKCZ30, ktorý vám zabezpečí úžasnú zľavu 30% za jednu z vašich zásielok.

Ak však s Packetou posielate prvý krát, máte to za jeden-jediný cent. Áno, dobre čítate! Za prvú zásielku vám účtujeme iba symbolický cent, aby ste si našu skvelú službu posielania zásielok mohli jednoducho vyskúšať! Nezabudnite použiť promo kód SK1, ak posielate zásielku na Slovensko alebo promo kód CZ1, ak vaša zásielka bude putovať do Česka.

Takže, na čo ešte čakáte? Nenechajte viac svoje nepotrebné veci zapadať prachom a pošlite ich tým, ktorí im nájdu nový domov a dajú druhú šancu! ♻️💚

Podmienky akcie

Špeciálna akcia trvá do 28.5.2023, zľava platí v rámci Slovenska a Česka a každý promo kód môžete použiť iba raz (na jednu zásielku). Tak neváhajte a posielajte 📦 so zľavou!

Prečítajte si aj o tom, že...


Zdieľať:

Rubriky