Blog

Zľavy na top slovenské e-shopy, aké tu ešte neboli!

18. 3. 2024, 7:33

Vlna jarných zliav 💸 je tu a smeruje priamo až do vašich rúk. V našej mobilnej appke Packeta sme spustili veľkú jarnú zľavovú akciu 👏, ktorá vám poskytne množstvo kódov so zľavou na nákup 🛍️ v top slovenských e-shopoch. Neváhajte, naskočte s nami na túto vlnu 🌊 výhodných nákupov a využite príležitosť ušetriť.

Počas troch týždňov vám v aplikácii postupne predstavíme atraktívne ponuky. Nakúpte si produkty so zľavami až do výšky 45%. Knihy, oblečenie, vybavenie do domácnosti, potreby pre domácich miláčikov a iné – výber zliav a e-shopov je naozaj pestrý.

Podmienky akcie

Akcia platí do 7.4.2024 na nákup vo vybraných e-shopoch. Všetky ponuky, zľavové kódy a výšku zľavy nájdete uvedenú v našej appke Packeta. POZOR! Každý týždeň budeme uverejňovať nové zľavy – nepremeškajte tak výhodnú ponuku, ktorá sa ďalší týždeň nemusí opakovať.

Prečo mať appku Packeta v mobile?

💸 Zľavy, akcie a doprava zadarmo

Nenechajte si ujsť zľavové kódy, ponuky partnerov alebo dopravu zadarmo v rôznych e-shopoch.

🛻 Oznámenie o pohybe zásielky

Vždy, keď je zásielka v pohybe, dostanete upozornenie priamo na obrazovku mobilného telefónu.

🦾 Tipy, triky a servisné príručky

Ako môžem odoslať zásielku prostredníctvom Z-BOXu? Ako správne zabaliť zásielku? Informácie sú priamo v aplikácii!

Našu appku si už stiahlo viac ako 8 miliónov užívateľov na štyroch európskych trhoch. Na Slovensku patrí medzi najobľúbenejšie bezplatné appky. Mobilná aplikácia umožňuje jednoducho a rýchlo posielať zásielky, vyzdvihovať ich, zdieľať ich, alebo nájsť najbližšie výdajné miesto či Z-BOX.

Nastal čas na lov jarných vychytávok, užitočných vecí do domácnosti, alebo vecí k aktívnemu relaxu. 

Mohlo by vás tiež zaujímať


Zdieľať:

Rubriky