Blog

Deň narcisov: Zapojte sa spoločne s nami do zbierky a podporte dobrú vec

17. 4. 2024, 9:25

Dnes si ľudia naprieč celým Slovenskom pripínajú žltý narcis, ktorý symbolizuje podporu ľudom s rakovinou. Deň narcisov je venovaný zvýšeniu povedomia a získaniu finančných prostriedkov na výskum zákernej choroby, rakoviny. Uctime si spoločne tých, ktorých zasiahla táto choroba. Pridajte sa spoločne k nám a podporte aj vy dobrú vec, ktorú organizuje Liga proti rakovine.

Pripnutie žltého narcisu je znak solidarity s ľuďmi s rakovinou. Každé pripnutie tohto narcisa nám pripomína konkrétnu osobu, pretože každý z nás pozná niekoho, koho postihlo toto náročné ochorenie.

V spoločnosti Packeta si uvedomujeme dôležitosť tejto finančnej zbierky. Sme úprimne radi, že v spolupráci s občianskym združením Liga proti rakovine môžeme podporiť aj tento rok túto charitatívnu zbierku a zvýšiť o nej povedomie.

Veľkú podporu sme našli aj pri našich partnerských výdajných miestach, ktoré sa bez zaváhania zapojili spoločne s nami do zbierky. Sme hrdí na to, že nám naše výdajne miesta pomáhajú šíriť osvetu dnešného dňa.

Dnes, 18. apríla 2024 môžete obdržať na vybraných výdajných miestach, ktoré sa zapojili do zbierky žltý narcis a letáčik, ktorý obsahuje všetky informácie o tom, ako môžete prispieť do zbierky.

„Jediný deň v roku v jedinečnej zbierke môžete podporiť našu konkrétnu pomoc pre pacientov, naše programy pre vás, ponúkajúce možnosť získať užitočné informácie o účinnej prevencii a aj vďaka nim sa vyhnúť statusu „onkologický pacient“. Ďakujeme každému jednotlivcovi, ktorý sa tak rozhodne urobiť,“ hovorí Ing. Eva Kováčová, výkonná riaditeľka Ligy proti rakovine.

Zamyslime sa dnes spoločne nad vplyvom rakoviny a uctime si tých, ktorých postihla táto choroba. Podporte spoločne s nami týchto ľudí. Spoločne môžeme pomôcť pozitívne ovplyvniť životy ľudí postihnutých touto chorobou.

V mene celej spoločnosti Packeta a občianskeho združenia Ligy proti rakovine vám ďakujeme.

Nezabudnite si prečítať aj...


Zdieľať:

Rubriky